Medikal Kargo Drone Swoop Aero

30-04-2022 12:20
Medikal Kargo Drone Swoop Aero

Medikal drone kargo Swoop Aero Yeni Zelanda'da

 
Bölge sakinleri çok yakında gökyüzünde Swoop Aero'yu görecek. Urban Network Drone Teslimatları için Yeni Ortaklıklar yapıyor.
 
İnsansız hava lojistiği liderlerinden Swoop Aero, drone kalkış ve iniş altyapısını, şarj teknolojisini ve faydalı yük değişimini harmanlayan bir drone filosu için otonom entegrasyon istasyonu olan Swoop Aero Markasının Aviary platforumnu içerecek bir ağ oluşturmak için yeni bir ortaklık kurulduğunu duyurdu. Entegre drone lojistiğinin sorunsuz ölçeklendirilmesine olanak tanıyan bir kullanıcı arayüzü ile şirketler için oldukça faydalı çözümler üretilecek.
 
Swoop Aero, 2017'den bu yana 13.000'den fazla Görsel Görüş Hattının Ötesinde (BVLOS) operasyon gerçekleştirerek dünya genelinde 750.000'den fazla teslimat gerçekleştirdi. 2018'de ticari bir drone operasyonu aracılığıyla dünyada aşı dağıtan ilk şirket olan Swoop Aero, çocuklara aşı oranlarını artırmak için Avustralya Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı'nın finansmanıyla Vanuatu Hükümeti ve UNICEF ile birlikte çalıştı. Uzak topluluklara sağlık erişimi sağlamak için drone ağlarını kullanarak ülke genelinde. 3 kıtaya yayılmış olan Swoop Aero'nun teknoloji platformu İngiltere, Avustralya, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Mozambik, Malavi ve diğer ülkelerde kullanım gördü.
 
Swoop Aero Medikal Kargo Drone
 
Swoop Aero CEO'su , “Uzak ve kırsal alanlarda yeteneklerimizi kanıtladık” dedi. “Bu bilgi birikimi, modern geleceğe dönük bir şehirde kentsel drone lojistik ağı konseptini geliştirecek ve uygulayacak,böylece bizi 2025'te 100 milyon insanın erişebileceği bir hizmet sunma hedefimize daha da yaklaştıracak”
 
 
Swoop Aero, türünün ilk örneği, şehir çapında bir kentsel hava lojistik ağı için bir konsept tasarlamak için ajansın Kentsel Geliştirme ekibinin deneyimine güvenecek.
 
Kentsel dönüşüm genel müdürü yaptığı açıklamada, “Bu ortaklık, bir ekonomik kalkınma ajansı içindeki bir kentsel gelişim ekibi için doğal bir uyum” dedi. “Kentsel kalkınma geleneksel olarak yerlerin, arazilerin ve binaların ekonomik potansiyelini ortaya çıkarmakla ilgilidir. Bu ortaklık, bu tutkuyu şehir semalarına kadar genişletiyor.''
Swoop Aero Ekosistemi Nasıl Çalışmaktadır ?

Ekibimizin ve geliştiricilerimizin uzmanlığına dayanan dört sütunlu bir platform'a sahibiz. İnsansız hava aracı platformumuzun yanı sıra, tüm teknoloji yığınını sağlıyor, tüm düzenleyici çalışmaları yönetiyor, işgücüne liderlik ediyor ve öngörülemeyen zorluklar ne olursa olsun operasyonel sonuçların elde edilmesini sağlıyoruz.

Ayrıca, entegre teknoloji platformumuz içinde gerçek zamanlı izleme, tedarik zinciri verileri ve analitik sağlanmaktadır. Gerçek zamanlı gösterge panosu aracılığıyla verilerin tüm paydaşlarla paylaşılmasını ve gerçek zamanlı olarak ileri geri bilgi beslemesini sağlayarak ekibe önemli verilerin güncel gözetimini sağlarız.

Bulutta işlenen dijital kopyalar, yapay zeka kullanımı yoluyla uçuşa elverişlilik sonuçları sağlamak için sistem güvenilirliği ve performansına ilişkin çözümleri yönlendirir. Verileri analiz etmek ve en küçük ayrıntıları anlamak için zaman ayırıyoruz. Detaylara verdiğimiz önem, herkes için sektör lideri ve en güvenli sonuçları elde etmek için operasyonel güvenlik ve küresel açıdan en iyi uygulamalara olan bağlılığımızın altını çiziyor. 

Swoop Aero drone bir kez şarj edilen bataryası ile 175 kilometre mesafe kat edebiliyor...

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.