Uzun Menzilli Kargo Drone Volansi

01-03-2021 14:23
Uzun Menzilli Kargo Drone Volansi
Uzun menzilli kargo drone'larının önde gelen ismi Volansi, FAA'nın programındaki dokuz katılımcının üçüyle ortaklık kurdu.  Bir basın bülteniyle, Volansi, bu çaba için doğrudan Kuzey Carolina Ulaşım Departmanı (NCDOT), Kuzey Dakota Ulaşım Departmanı ve Alaska Üniversitesi Fairbanks ile çalışmalara başladı.

Duyuru ile Volansi'nin drone teslimatında aldığı yer gösteriliyor. 2015 yılında kurulan şirket, uzun menzillerde kargo taşımak için tasarlanmış insansız teslimat sistemleri, görsel görüş alanının ötesine geçen uçuşlar (BVLOS) olan "orta menzilli drone teslimatı” konusunda uzmanlaşmıştır.  Küçük drone teslimatı perakende için tasarlandıysa, Volansi çözümü ticari veya askeri kullanım için tasarlanmıştır.  2020 Eylül'ünde 50 milyon dolarlık B Serisi yatırımla beslenen Volansi, hızlı bir büyüme yörüngesinde.

Volansi, geçen yıl, uzun menzilli kargo dronları ile dünyanın dört bir yanındaki projelerde başrolde yer alan bir dizi başarılı ortaklık duyurdu. Geçen yaz Volansi, Kuzey Carolina’nın Ulaştırma Bakanlığı (NCDOT) ile malzeme dağıtımı için bir anlaşma yaptığını duyurdu: şirket, sıcaklık kontrollü tıbbi malzemeler sağlamak için ilaç devi Merck ile çalışıyor.  Volansi, Kuzey Dakota’nın eyalet çapındaki drone ağı Volansi'yi destekleyerek görsel görüş alanının ötesinde uçuşları test ediyor. Volansi’nin askeri yan kuruluşu ABD Hava Kuvvetleri Skyborg projesine de katıldı.

Görüş hattı ötesi drone uçuş programı, insansız hava aracı Entegrasyon Pilot Programının bir sonraki aşamasıdır.  Drone projeleri, düzenleyicileri FAA tarafından tanımlanan üç özel odak alanı hakkında bilgilendirmek için veri topluyor:

Altyapı denetimi, kamu operasyonları ve küçük paket teslimatına özel önem verilerek tekrarlanabilir, ölçeklenebilir ve ekonomik olarak uygun olan Görsel Görüş Hattı (BVLOS) operasyonlarının ötesinde.

Şirket , Drone Kargo operasyonlarının toplumsal ve ekonomik faydalarını daha iyi analiz etmek ve ölçmek için endüstri operasyonlarından yararlanma.
Topluluk endişelerini toplamak, analiz etmek ve ele almak gibi sosyal çabalarına odaklanmak. Uzun menzilli kargo yetenekleri ile Volansi, FAA'nın tanımladığı endüstriyel odağa tam olarak uyuyor.

Volansi firması projeye katılmaktan ve mevcut zemin altyapısının sınırlamalarından kurtulmasına bir adım daha yaklaştığını düşünerek heyecan duyuyoruz dedi.  Ortaklarımızın her biri benzersizdir ve drone'ları ulusal hava sahasına güvenli bir şekilde entegre etmek için gereken araştırma ve testlerin gerçekleştirilmesi için gerekli projeleri üstlenirler.

Amacımız, FAA ve Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki düzenleyici ekiplere ve politika yapıcılara Drone Sistemleri için onay süreçlerini kolaylaştırmak, düzenlemeler yapmak, politika ve rehberlik konusunda bilgi vermesine yardımcı olmak için çeşitli alıştırmalar yoluyla öğrenilen gerekli verileri ve dersleri sağlamak için VOLY C10 drone'umuzu kullanmaktır. Bu projeler, drone teslimatı için gökyüzünün kilidini açmaya yardımcı olacak gibi görünüyor.



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.