Dji Mini 3 Pro Fiyat

15-05-2022 11:31
Dji Mini 3 Pro Fiyat

Dji Mni 3 Pro Drone 

Sadece 249 gram ağırlığında olan mini 3 pro ile, küçük bir drone ile kocaman işler ortaya çıkarabilirsiniz.. Özel sensörleri ile tüm engellerin üstesinden kolayca gelebilir, güvenli bir şekilde uçuş yapabilirsiniz. 

Dji mini 3 pro 3 yönlü engel algılama kapasitesine sahip bir akıllı drone modelidir. 4K HDR video çekebilir, yatay ve dikey kamera modları ile farklı portreler yakalayabilirsiniz. Akıllı uçuş modları ile aracınızı takip edebilir, en keyifli anlarınızı video ile taçlandırabilirsiniz..

Katlanabilir kollar ile, pocket size denilen cep dronları kategorisinin şah'ı olmaya aday.. Gövdesine oranla büyük çapta pervanelere sahip olan mini 3 pro, aerodinamik manevralar yapmayı ve yüksek uçuş süresine sahip olmayı bir arada sunuyor.

Sosyal medya içerik üreticilerine oldukça hitap eden, cepte taşınabilme özelliği ile mini 3 pro en yakın dostunuz olacak gibi görünüyor...

Dji Mini 3 Pro 2 adet batarya seçeneği ile satışa sunuluyor, bunlardan ilki 33 dakika uçuş yapmanızı sağlayan batarya, ikincisi ise 46 dakika uçuş yapmanızı sağlayan plus batarya olmak üzere sizlerle buluşuyor. 

Karanlık ortamlar da bile güçlü sensör sayesinde aydınlık ve yüksek çözünürlüklü çekim imkanı sunan dji mini 3 pro drone, kullandıkça daha çok sevmenizi sağlayacak.

D-Cinelike Color Mode olarak adlandırılan özelliği sayesinde, üstün renk canlandırma ve düzeltme yeteneğine sahip bu yeni kamerayı keşfedin.. Zengin renk tonları ile aynı zamanda içeriklerinizi düzenlerken oldukça fazla seçeneğe sahip olacaksınız. 

Dji APAS olarak bilinen Advanced Pilot Assistance, yani ileri seviye pilot yardımı sistemi sayesinde, siz gönül rahatlığıyla uçuş yapın, dji mini 3 pro tüm engellerin üstesinden gelecektir...

Dji RC-N1 Kumanda sistemi sayesinde , 18 megabit / saniye bitrate ve 120 mili saniye hızında kesintisiz görüntü aktarımı, canlı yayın elde edebilirsiniz. 

İleri seviye mühendislik tasarımı olan 90 derece dönüş kabiliyetine sahip kamerası ile tüm içeriklerinizi sosyal medya formatına uygun şekilde rahatlıkla ve hızlıca paylaşabilirsiniz. 

Dji Mini 3 Pro , MasterShots, FocusTrack, Hyperlapse, DigitalZoom gibi farklı akıllı uçuş ve kamera çekim modlarına sahiptir. 

MasterShots ; başlangıç seviyesi bir drone pilotu olduğunuzu düşünüyorsanız, hiç merak etmeyin... Mini 3 pro MasterShots özelliği ile bu bir sır olarak aramızda kalacak... 

FocusTrack ; Harika ve en önemli anları hiç kaçırmadan takip edin..

Hyperlapse ; Hareketli ortamlarda, trafikte , hareket eden bulutlar... En güzel anlarınızı timelapse ile eşsizleştirin...

DigitalZoom ; 4X zoom kapasitesi ile en çok sevdiğiniz manzaralara, yaklaşın...

Panorama geniş açı çekimi, 180 derece ve sphere olarak adlandırılan tüm çekim modlarını özgürce deneyin, keşfedin... Quick Transfer , yani hızlı data aktarım özelliği sayesinde , dji mini 3 pro ile çektiğiniz tüm içerikleri 25 megabit /saniye hızı ile wifi üzerinden kolayca paylaşın.

Nd Filtre seti, plus bataryası, çoklu şarj istasyonu ve ekranlı kumanda seçeneği ile mini 3 pro drone sizin seyahat asistanınız olmaya da hazır... 

Türkiye'de yaklaşık 19.000 lira'dan başlayan fiyatlarla, dji mini 3 pro sahibi olabilirsiniz. Farklı paket seçenekleri için fiyat bilgisi ve teknik destek almak için ihatr yetkililerine ulaşabilir, sizde bu sezon yep yeni bir drone ile harika içerikler üretmeye başlayabilirsiniz.  

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.