Dji Mavic 3 Fiyat

05-11-2021 17:15
Dji Mavic 3 Fiyat
Dji Mavic 3 Fiyat
Dji Mavic serisinin yeni modeli mavic 3 sinema versiyonu ve farklı paket seçenekleri ile satışa sunuldu. Yurt dışı fiyatının 5000 dolar , Türkiye fiyatının ise yaklaşık 60000 lira civarında olacağı bekleniyor. Özellikleri mavic serilerinin oldukça üstünde olan bu yeni model kısaca söylemek gerekirse tam bir sinema çekim cihazıdır.
Dji Mavic 3 Teknik Özellikler 
Ağırlık 899 gram, Uçuş süresi 46 dakika, Çalışma sıcaklığı -10 ile 40 derece, Desteklenen uydu sistemleri GPS , Galileo, Beidou, Dahili Hafıza 8 GB, Maksimum Kapasite 1 TB, Dijital zoom 4X, Maksimum kontrol mesafesi 12 KM, Şarj olma süresi 96 dakika, Kumanda kullanım süresi 6 saat.
 Dji Mavic 3 sensörler yönünden oldukça gelişmiş bir cihazdır, 360 derecelik bir görüş ve algılama sistemine sahiptir. Hasselblad lens ile yüksek kaliteli sinematik çekimler yapabilme olanağı sağlamaktadır. Çift kamera sistemi ile daha güçlü bir drone, Sinema çekimleriniz için Apple ProRes 5.1 K performansına sahip yazılım.
Hasselblad doğal renk çözümü ile güçlendirilmiş özel lense sahip mavic 3 prodüksiyon ve yapımcıların oldukça ilgilisini çekecek bir drone modelidir. 
Sizce Telekamera kategorisinde üretilen ilk drone olma ünvanı da mavic 3'e ait olabilir mi ? 
DJI Firması, Mavic 3 serisi için özel bir L2D-20c kamera oluşturmak için İsveçli kamera üreticisi Hasselblad ile birlikte çalıştı. Altta yer alan ana kamera, 84º FOV ve değişken F2.8-11 diyafram açıklığına sahip 24 mm lense sahip 20 MP, CMOS sensöre sahiptir. Hareketsiz görüntüleri 12 bit Raw formatında çekebilir. Çift kamera sisteminin tamamı 3 eksenli mekanik bir gimbal üzerine yerleştirilmiştir.
Dji Mavic 3 Sıkça Sorulan Sorular ?

Dji Mavic 3 dji goggles gözlüklerini destekliyor mu ? Hayır.
Dji Mavic 3 hangi uygulama ile çalışıyor ? Dji Fly.
Dji Mavic 3 Gimbal kilidini kullanırken nelere dikkat etmeliyim ? 
Kullanım önlemleri:
1. Gimbal kilidin normal çalışma sıcaklığı -10° ila 40°C (14 ila 104°F)'dir. Sıcaklıklar bu aralığın dışındaysa, düzgün bir şekilde kilitlenmeyebilir veya açılmayabilir. DJI Fly uygulaması tarafından sıcaklık aralığında kullanmanız istenecektir. Özel durumlarda acil kullanım için, gimbalın kendisine zarar vermeden üç ekseni manuel olarak bükebilirsiniz, ancak bu önlem önerilmez.

2. Dahili gimbal kilidi, harici bir etki nedeniyle açılabilir. Bu durumda, hava aracını açın ve ardından tekrar kilitlemek için kapatın.

3. Gimbal kilitlendikten sonra her eksende titreşimler meydana gelebilir.
Dji Mavic 3 Cabrio Taşıma Çantasının Özellikleri Nelerdir ?
DJI Cabrio Taşıma Çantası, kullanıcıların taşınabilirlik ihtiyaçlarına göre bir omuz çantası ve sırt çantası arasında dönüştürülebilir.

1. Omuz çantası konfigürasyonu, Mavic 3 ve aksesuarları için yeterli alan sağlayarak, eşyaların kolayca erişilebilir olmasını sağlayan daha uygun bir şekil sunar.

2. Sırt çantası konfigürasyonu, Mavic 3 ve aksesuarlarının yanı sıra günlük kullanım için 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar ve diğer küçük parçalar için yeterli alan sağlayarak kısa yolculuklar için mükemmeldir.

Dji Mavic 3 İlk Kullanım Nasıl Yapılmalı ?
Nelere Dikkat Edilmeli ? 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.