Dji inspire 3 Fiyat

13-04-2023 20:35
Dji inspire 3 Fiyat

Dji inpire 3 Fiyat 

Havadan sinematografinin zirvesinde olan DJI Inspire 3, benzersiz iş akışı verimliliği, kamera dili ve yaratıcı özgürlük sunar. Bu hepsi bir arada 8K kameralı drone modeli, profesyonel düzeyde film yapımcılarına herhangi bir çekimin potansiyelini tam olarak en üst düzeye çıkarma imkanı ve görünmeyen detayların, üstesinden gelme gücünü verir.

Şık, Entegre Tasarıma sahip inspire 3, hava direncini azaltmak için aerodinamiği tamamen dikkate alan akıcı yeni bir tasarımı benimseyen profesyonel bir kameralı drone olma özelliğini taşır. 

Maksimum dalış hızı 9 m/s'den 10 m/s'ye yükselirken,
dikey yükselme/alçalma hızı 6 m/s ve 4 m/s'den 8 m/s'ye yükselmiştir.
Güçlü manevra kabiliyeti, duyarlı, hassas operatör kontrolü ve 28 dakikaya kadar uzatılmış uçuş süresi sunar.
FPV kamera, görsel algılayıcı sensörler, hassas gps konumlandırma antenleri ve depolama kartı yuvası, minimalist bir görünüm ve modern endüstriyel estetik için, gövdeye sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş tasarımları benimsiyor.
Inspire serisinin klasik dönüştürülebilir yapılandırmasını devralan Inspire 3, 360° Pan ve Tilt Boost yapılarını destekleyen tamamen yeni bir tasarım kullanır. İniş takımları indirildiğinde, gimbal, engelsiz 80° yukarı açılı çekimi destekler ve görüntü yönetmenlerinin çarpıcı derecede yenilikçi çekimler yapmasına olanak tanır.
inspire 3'ün dış tasarımından iç yapısına kadar her detayı dikkatle düşünüldü ve optimize edildi.
RTK Konumlandırma
Inspire 3, santimetre düzeyinde doğruluk sağlamak için mimarlık ve ölçme gibi sektörlerde kullanılan yüksek hassasiyetli RTK konumlandırma teknolojisini entegre eder. Küresel Navigasyon Uydu Sistemleri (GNSS) tarafından desteklenen geleneksel metre seviyesinde konumlandırma ile karşılaştırıldığında, RTK yalnızca uçuşu daha istikrarlı hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda uçuş rotası planlamasını daha doğru hale getirerek yaratıcı verimliliği önemli ölçüde artırır.
RTK antenleri, üç tip GNSS'ye (GPS, BeiDou ve Galileo) olanak tanıyan ve santimetre seviyesine kadar çift frekanslı konumlandırma sağlayan yeni bir istiflenmiş seramik tasarımıyla gövdeye yerleştirilmiştir. Kullanıcılar, bir RTK ağını etkinleştirerek veya bir D-RTK 2 Mobil İstasyonu kurarak, herhangi bir ek modül monte etmeden yüksek doğrulukta konumlandırma elde edebilir.
 
Inspire 3'ün hem önü hem de arkası, uçuş doğruluğunu ve güvenliğini daha da iyileştirmek için güçlü anti-manyetik girişim yeteneği sağlayan yerleşik bir yığın seramik antene sahiptir.
Yol Noktası Pro
 
Hava sinematografisi için özel olarak tasarlanan Waypoint Pro, çok çeşitli özelleştirilmiş ayarlarla uçuş rotası ve çekim planlaması sağlar. Yeni Tekrarlanabilir Rotalar ve 3D Dolly modları ile yenilikçi bir otomatikleştirilmiş çekim deneyimi kolayca elde edilebilir. Ek olarak, RTK santimetre düzeyinde konumlandırma, daha doğru uçuş rotası planlaması ve yürütülmesini sağlar. İster tek başına ister profesyonel bir ekiple çekim yapın, son derece karmaşık sahnelerde bile ustalaşmak için Waypoint Pro'yu kullanın.
Tekrarlanabilir Rotalar
Drone, Tekrarlanabilir Rotaları kullanarak otomatik olarak aynı rotada uçacak ve irtifa, hız, yalpalama açısı ve kamera ayarları gibi önceden ayarlanmış tüm parametreleri koruyacaktır. Aynı uçuş görevini tekrarlamak, görüntü yönetmenlerinin zahmetsizce zorlu tek çekimleri gerçekleştirmesine veya aynı yerde farklı zamanlarda uçarak gündüzden geceye veya mevsimden mevsime gibi geçişleri yakalayan uzun süreli zaman geçişlerini kolayca oluşturmasına olanak tanır.
3D Dolly, film setlerinde bir vinç, kablolu kamera veya tekerlekli arabayı simüle ederken bu cihazların sınırlarının çok ötesine geçebilir.
Bir uçuş rotası planladıktan sonra görüntü yönetmeni, çekimin ihtiyaçlarına göre hız, yalpa açısı ve daha fazlası gibi parametreleri ayarlarken rota boyunca ileri geri hareket etmesi için hava aracını manuel olarak kontrol edebilir. Bu, karmaşık sinema sınıfı kamera hareketlerini daha kolay ve verimli hale getirir ve gelişmiş görsel efektler sunabilir.
Spot Işığı Profesyoneli
Inspire 2'den gelerek , yükseltilmiş olan Spotlight Pro, tek başına yaratıcılara daha fazla çekim olanağı sağlar. Güçlü makine öğrenimi algoritmalarına dayanan Inspire 3, önceki modele göre daha yüksek doğrulukla otomatik nesne tanımayı ve insanlar, araçlar ve tekneler için kilitlemeyi destekler.
Spotlight Pro'nun Follow modunu kullanırken, hava aracı ve gimbal kamerası aynı yöne yönelir ve özne üzerinde kilitli kalır, böylece pilot, manuel kadraj ayarlamaları yapmadan dairesel çekimler yapabilir.
Çok Yönlü Algılama Sistemi
Inspire 3, her yöndeki engelleri algılayabilen ve uçuş için kapsamlı koruma sağlayan sağlam, çok yönlü bir algılama sistemi sağlayan dokuz sensörle donatılmıştır.
 
İlk kez, dört iniş kolunun her birine birer balıkgözü kamera eklendi. Bu tasarım, iniş takımı kaldırıldığında gövdeden kaynaklanan engellerin önlenmesine yardımcı olur ve iniş takımı indirildiğinde yatay engel algılamaya izin verir.
 
Özelleştirilebilir Engel Algılama
Ayrıca Inspire 3, daha fazla uçuş güvenliği ve daha fazla yaratıcı özgürlük sağlamaya yardımcı olmak için yeni bir özelleştirilebilir işleve sahiptir. Yatay, yukarı ve aşağı doğru engel algılama etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.
bağımsız olarak ve farklı senaryolara uyacak şekilde manüel olarak bir engel uyarı aralığı ayarlanabilir. 
Aktif kaçınma kapatıldığında, kullanıcılar yine de bir engelden olan mesafeyi navigasyon ekranında gerçek zamanlı olarak görebilir ve hava aracı otomatik bir kaçınma hareketi gerçekleştirmeden bir engel ayarlanan bir aralık içinde olduğunda sesli bir uyarı alabilir. Bu, daha karmaşık kamera dili elde etmek isteyen profesyonel hava ekiplerine yeni olanaklar getiriyor.
Özel 8K Sensör
DJI'ın şimdiye kadarki en hafif tam çerçeve üç eksenli gimbal kamerası X9-8K Air, drone sinematografisini bir sonraki seviyeye taşımak için Inspire 3 için özel olarak üretildi. DJI'nin en yeni görüntü işleme sistemi CineCore 3.0'a sahiptir, 8K/25 fps CinemaDNG videoya  ve 8K/75 fps'ye  Apple ProRes RAW videoya  kadar dahili kaydı destekler, birinci sınıf film ihtiyaçlarını karşılar ve televizyon yapımları.
8K, insan gözünün gördüğüne yakın gerçekçi dokuyu koruyan ve daha büyük ekranlarda görüntülendiğinde izleyicileri sersemleten netlikle ultra yüksek çözünürlüklü havadan çekim anlamına gelir. RAW, X9-8K Air'in sensörünü tamamen devreye sokarak görsel efektler ve renk derecelendirme için geniş alan sağlar.
X9-8K Air, S&Q modunda tam çerçeve 4K/120 fps'ye kadar ProRes RAW videonun kırpma olmadan dahili kaydını destekleyerek daha yaratıcı düzenleme seçenekleri sunar.
Çift Yerel ISO
X9-8K Air, çift yerel ISO'yu destekler. Tam çerçeve 30 fps ve altında, film yapımlarında yaygın olarak görülen 24 fps'yi ve ticari ve televizyon yapımlarında kullanılan 25 fps'yi destekleyen EI 800/4000 sunar. 30 fps'nin üzerinde, EI 320/1600
gecerli.
Bu, X9-8K Air'in düşük ışıklı şehir manzaraları veya kumsallarda bile mükemmel ayrıntılarla ve minimum gürültüyle görüntü kaydetmesini sağlayarak profesyonel yer tabanlı sinema kameralarıyla aynı seviyeye getirir.
14+ Dinamik Aralık 
X9-8K Air, gün doğumu ve gün batımı gibi karmaşık aydınlatma senaryolarında zengin vurgu ve gölge ayrıntılarını yakalayan 14+ duraklı dinamik aralığı kapsar. Yüksek dinamik aralık, son düzenleme için daha fazla olanak sağlar ve önemli ölçüde sonra bile orijinal renkleri korur.
poz ayarlamaları.
DL Montaj Lensleri
DJI'ın tescilli DL yuvasını devralan X9-8K Air, önceki tam çerçeveye ek olarak ek bir 18 mm F2.8 tam çerçeve ultra geniş lens ve yeni bir telefoto lens (daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek) ile uyumludur. - DL 24/35/50 mm F2.8 çerçeve lens seçenekleri. Beş merceğin tümü, hava sinematografisi için özel olarak üretilmiştir. Muhafazalar hafif, monokok karbon fiberden yapılmıştır, bu nedenle en hafif lens yalnızca 178 g ağırlığındadır ve Inspire 3'ün ultra yüksek manevra kabiliyeti gereksinimlerini karşılar.
DJI Sinema Renk Sistemi (DCCS)
DJI'ın olgun renk bilimi ve teknolojisi üzerine inşa edilen DJI Sinema Renk Sistemi, X9-8K Air'in hava sinematografisinin görünümünü yeniden tanımlayan özgün renkleri korumasına olanak tanır. Bu, doğal ortamlar ve şehir manzaraları için geçerlidir ve ayrıca farklı ortamlarda ve aydınlatma koşullarında cilt tonlarını doğru bir şekilde yakalar. DCCS, X9-8K Air ve DJI Ronin 4D gibi yer tabanlı sinema kameraları arasında zahmetsiz renk eşleştirmesi sağlayarak, film prodüksiyonu sonrası kurgu iş akışlarının ihtiyaçlarını karşılamak için havadan yere tutarlı renk stili sunar.
Çoklu Kamera Zaman Kodu Senkronizasyonu
Uçaktaki 3,5 mm'lik bağlantı noktası aracılığıyla, havadaki ve yerdeki ekipman arasında zaman kodunu senkronize edebilirsiniz. Birden çok kameradan gelen bol miktarda çekimle uğraşırken, zaman kodu senkronizasyonu, düzenleme sürecini önemli ölçüde daha basit ve verimli hale getirir.
DJI RC Plus
Inspire 3, olağanüstü bir dış mekan izleme deneyimi sağlamak için yerleşik 7 inç 1.200 nit yüksek parlaklığa sahip ekrana sahip profesyonel düzeyde bir uzaktan kumanda olan DJI RC Plus ile birlikte gelir. Ayrıca ön, arka ve üst kısımlarda hızlı ve sezgisel kullanım sağlayan çeşitli düğmeler ve kadranların yanı sıra bir HDMI çıkış bağlantı noktasına da sahiptir. Düğme işlevleri, kullanıcıların alışkanlıklarına uyacak şekilde özelleştirilebilir ve daha sorunsuz
işletme deneyimi.
RC Plus'ın dahili bataryası yaklaşık 3,3 saat çalışma süresi sağlar ve harici bir WB37 batarya ile 6 saate kadar uzar.  Ayrıca yaratıcı verimliliği artırmak için pilin çalışırken değiştirilmesini destekler.
Inspire için yeni DJI Pilot 2 uygulaması, klasik uçuş kontrol arabiriminin yanı sıra, kamera pozlaması, video özellikleri, odak uzaklığı ve yalpalama açısı gibi bilgilerin basit ve rahat bir şekilde kontrol edilmesini sağlayan sinema sınıfı bir izleme arabirimi ekler. gimbal operatörlerinin ve DP'lerin izleme gereksinimleri.
Sinema Sınıfı O3 Pro
Video İletimi 
Inspire 3, DJI'nin tek operatör kontrol modunda. 15 km ve çift kontrol modunda 12 km maksimum iletim mesafesi sağlayan sinema sınıfı video iletim sistemi O3 Pro ile donatılmıştır. Hem gimbal kamera hem de FPV kamera, 1080p/60fps canlı yayınları ve 90 ms'lik ultra düşük gecikmeyi destekler. Inspire 2'nin Lightbridge video aktarım sistemiyle karşılaştırıldığında O3 Pro, aktarım mesafesi, gecikme süresi ve kararlılık açısından nesiller boyu bir sıçrama yaptı.
Dji inspire 3 modelinin fiyatı , yaklaşık 325.000 lira olarak bekleniyor. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.