Dji FlyCart 30

12-01-2024 14:29
Dji FlyCart 30

Dji FlyCart 30 Kargo Drone 


Dünya'da drone teknolojisi , drone ile kargo taşımacılığının ilk adımlarını atmaya başlayalı oldukça kısa bir süre geçti. Dji her zaman olduğu gibi sektörde öncülük yapmaya devam ediyor.

Henüz bir kaç gün önce tanıtılan Dji FlyCart 30 Kargo drone'u adını aldığı rakamdan anlaşılacağı üzere tam olarak 30 kilo yük taşıyabiliyor.  Güvenli ve ekonomik olma yolunda oldukça iddialı görünen bu kargo drone'u çift operatör kullanımını desteklemekte olup, vinç modu ve kargo modu olarak iki taşımacılık seçeneği ile beraber geliyor. 

Dji FlyCart 30 Belirgin Özellikler 

20 Kilometreye varan kontrol mesafesi, 30 kilogram yük taşıma kapasitesi, -20 ile 45 derece sıcaklık koşullarında çalışabilme kabiliyeti, IP 55 koruma derecesi, paraşüt sistemi, suya dayanıklılık, tam otomatik operasyon ve katlanabilir özellikleri ile dji kargo drone'u flycart 30 oldukça sevilecek gibi görünüyor. 

Dji FlyCart30 ile Taşıma kapasitesinin artması durumunda 1 bataryadan fedakarlık ederek, 40 kilogram ağırlık taşımanız mümkün olabiliyor. 

En yüksek ölçülen mesafe 28 kilometre olup, kargo taşımacılığı için oldukça başarılı bir drone olduğunu bizlere kanıtlamaktadır.

Telaffuzu kolay, All-Weather Performance ile adlandırılan dayanıklılık seviyesi ile, dji flycart 30 tüm hava koşullarına uyumlu olarak çalışabilmektedir. Bunu biraz daha açıklamak gerekirse, yağışlı havalar, eksi derecelerde ki soğuklar, yüksek sıcaklık ve rüzgarlı - zorlu hava koşulları buna dahil olmaktadır. 

Güvenliğin yüksek seviyede göz önünde tutulduğu dji flycart 30 kargo drone'u birden fazla güvenli iniş bölgesi belirlemenize imkan sağlamakla beraber entegre paraşüt ekipmanı ile düşüp hasar alma riskini olabildiği kadar aza indiriyor.  

Etrafını saran sensörler sayesinde yüksek kapasiteli engel algılama özelliği ile,  yine etrafında 4 köşeli olarak konumlandırılan yüksek sinyal gücüne sahip stabil antenlere sahiptir. Ayrıca üzerinde bulunan yeni nesil Dji O3 haberleşme ünitesi herhangi bir sebeple interferans ile karşılaşırsa, 4G network bu aşamada sinyal stabiliasyonu için görev üstlenerek, Alıcı verici arasında ki haberleşmeyi güvenli hale getirmektedir.

Yeni nesi DJI RC PLUS Kumanda ile 7 inç boyutunda büyük ekrandan yüksek çözünürlükte video görüntüsü ve ayarlar menüsüne ulaşma şansınız olacaktır. Suya dayanıklı IP 54 seviyesinde korumalı kumanda , tüm operasyonun daha güvenli ve pratik olmasını sağlamaktadır. Dji Rc Plus Kumanda -20 derece ile 50 derece sıcaklık koşullarında çalışma kapasitesine sahiptir. Tam dolu batarya ile 6 saate varan kullanım imkanı sağlamaktadır. 

Dji FlyCart bir üstün teknoloji özelliği olan ağırlık ve ağırlık merkezi kontrolüne sahiptir, bu taşınan yükün, drone üzerindeki etkisini sıfıra indirebilecek kadar az etki etmesini sağlayan otomatik bir fonksiyondur.

Üzerinde bulunan yük bırakma vinci sayesinde taşınan kargo yere temas ettiğinde vinç kancası otomatik olarak açılarak yükün bırakılmasını sağlamaktadır. 

Dji DeliveryHub isimli yazılım ile tam otonom ekip çalışmasına ve kargo operasyonuna sahip olacaksınız.  Dahili fpv kamera ile drone gidiş güzergahında tam anlamıyla drone'un içerisinde gibi hissederek kontrolü kuvvetli şekilde elinizde tutacaksınız. Kullanımı kolay hale getirmek ve drone pilotuna asistanlık etmek için kusursuz tasarlanan Dji RcPlus Kumanda sistemi ile parmaklarınız kolaylıkla kısa yol tuşlarına erişim sağalayabilecek, dilediğiniz zaman ekrandaki parametrelere ve görüntülere göre aksiyon alabileceksiniz.  Ayrıca dji flycart 30 drone kargo operasyonlarınızı yazılım sayesinde tamamen kayıt altına alabilir, daha sonraki operasyonlarınızı pratik hale getirebilirsiniz. 

Drone kargo operasyonlarınızı deliveryhub sayesinde tablet veya dizüstü bilgisayarınızdan oluşturabilir, senkronize şekilde kumandanızdan yönetebilirsiniz. 

Dji FlyCart 30 şimdilik ortalama 28 dakika uçuş süresine sahiptir, ancak tahmin edebileceğiniz gibi gelecek dönemde bu süreler artacak, farklı tasarımlarla gelişmiş olacaktır. 

Dji FlyCart 30 için yaklaşık tahmini fiyat beklentisi 1 milyon lira civarındadır. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.