3 saat uçan drone

15-02-2022 20:02
3 saat uçan drone

3 Saat Uçan Drone



Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri , Küçük İşletme İnovasyon Araştırması programının bir parçası olarak, Küçük İnsansız Hava Sistemlerinin geliştirilmesi için hibrit elektrikli insansız uçak sistemleri geliştiricisi AAC yani ileri seviye insansız hava aracı geliştiricisi firmasını seçti.
Hava Kuvvetleri Ödüle dayalı rekabetçi bir program ile, küçük işletmelerin teknolojik potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanır ve ticarileştirilmesinden kâr elde etmek için bir teşvik sunar.
AAC firmasının esnek HAMR insansız hava aracı, genişletilmiş dayanıklılık ve çoklu, eşzamanlı yük kapasitesi için hibrit yakıt-elektrik tahrik sistemine sahip çok rotorlu bir konfigürasyon kullanır ve çok çeşitli savunma uygulamaları ve görev profilleri için optimize edilebilir. HAMR ayrıca, Savunma Bakanlığı'nın görevdeki taktik yeteneklerinde de büyük bir artış sağlayan bir kuvvet çarpanı olarak da çalışır.
AAC Kurucusu ,  bu organizasyonun bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz ve paydaşlarımızla başarılı bir işbirliğini dört gözle bekliyoruz dedi. HAMR İHA'larımız yüksek performanslı ve verimli tahrik sistemi, sağlam aerodinamik gövdesi ve sahadaki servis kolaylığı, onu en zorlu ortamlarda zorlu askeri operasyonlar için ideal hale getiriyor.
Hibrit Elektrikli İHA Avantajı
HAMR, geleneksel pille çalışan çok rotorlu bir uçaktan altı kat daha uzun, 3.5 saate kadar uçuş süresi sunar. Birden fazla yedekli sistem, uçuşta uzaktan motor çalıştırma ve yerleşik pillere sahip olan uçak, yüksek bir güvenlik marjı ile çalışabilmektedir. Motor veya elektrik motoru arızası meydana gelirse, tekne durabilir, manevra yapabilir ve güvenli bir şekilde inebilir.
Model, minimum eğitim ile sahada hızlı ve güvenilir servis sağlayan ve minimum operasyonel arıza süresini sağlayan hat değiştirilebilir ünitelerden yararlanır. drone hizmet ömrü, yeni teknolojilerin entegrasyonu ile yeteneklerini artıran sürekli bir geliştirme programı ile uzatılmaktadır.
HAMR'ın çift faydalı yük bölmeleri, aynı anda birden fazla sensör veya cihazı taşıyabilir veya alternatif olarak artan yakıt kapasitesine izin verir. Uçağın açık modüler mimarisi, uygulamaya ve göreve bağlı olarak verimli yük yeniden yapılandırmasına olanak tanır. Operatörler, elektro-optik (EO), kızılötesi (IR), lazer ve iletişim sistemleri gibi savunma uygulamaları için standart Grup 2 faydalı yükleri içeren bir dizi optik veya kızılötesi kamera ve LiDAR sistemi arasından seçim yapabilir.
HAMR ayrıca son derece portatiftir ve yer destek altyapısı olmadan dakikalar içinde fırlatılabilir. Sistem demonte olarak tek bir kasada saklanabilir ve konvansiyonel bir sivil veya küçük askeri araçta kolaylıkla taşınabilir.




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.