dji mini drone servis

16-07-2022 14:36
dji mini drone servis

Dji Mini Drone Servis 


249 Gram ağırlığı ile drone pilotları tarafından çok beğenilen dji mini , dji mini 2 ve dji mini se drone modellerinizi hızlı ve güvenilir dji teknik servis ekibimiz onarıyor. 

Drone Düşer mi ? 

Bu sorumuzun cevabı ne yazık ki evet. 
Gps destekli drone modelleri , uydu sinyaline bağımlı şekilde uçuş yapabilmektedir. Bu sebepten dolayı uçuş öncesi ve uçuş sırasında dikkat etmemiz gereken önemli detaylar bulunmaktadır. 

Dji mini Drone Nasıl Çalıştırılır ?

Dji Mini drone modelleri , belirli hazırlıkları yaparak uçuşa başlanması gereken, mini insansız hava araçlarıdır. Bu cihazlar boyutunun küçük olması sebebiyle hafife alınmamalıdır, aksi taktirde tehlike arz edebilir.

Başlamadan önce tüm bataryalar şarj edilir.
Kullanacağınız telefon yada tabletin mutlaka uçak modunda ve mümkünse yalnızca drone kullanımı için tahsis edilmiş bir cihaz olmasını öneririz. 

Dji fly uygulaması yüklü olup güncel yazılım kontrol edilip mevcut ise indirilmelidir. 
Dji mini se , mini 2 gibi modeller özel olarak ios yazılım sistemleri yani, apple telefon ve tablet modellerine uygun olarak kodlanmaktadır. 

Şarj işlemleri ve yazılım aşamalarını geçtikten sonra , sırada ilk uçuş işlemleri bulunuyor. 

Dji mini 2 Nasıl Uçurulur ? 

Önce Kumandanızı çalıştırın, Telefonunuzu Orijinal kablo kullanarak Kumandanıza bağlayın. Dji Fly uygulamasını çalıştırın ve ardından drone'u yere indirip bulunduğunuz noktadan 2 metre uzağa koyun. Drone'u çalıştırın ve bekleyin.

Bu süreçte ekran takip edilerek hazırlık süreçleri ve varsa sistem uyarıları gözlemlenir. Genellikle Gps Uçuşa Hazır yazdığında uçurmak daha doğrudur. 

Yaklasık 1-2 dakikalık bekleme süresi içerisinde Gps Pusula kalibrasyonu yapmanızı tavsiye ederiz. Bunu yaptığınız da eve dönüş ve konum doğrulama gibi önemli işlevler daha düzgün çalışır.

İlk uçuş deneyiminiz olacaksa mutlaka eğitim alın veya bilen birini yanınız da bulundurun. 

dji mini en az 10 uydu'ya bağlanırsa düzgün ve dengeli bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz. 
Uçuş sırasında anlık görüntü sinyal takibi, kumanda kontrol sinyali takibi , batarya durum gösterge takibi gözlenmelidir.

Bunlar uçuş güvenliği ve çevre açısından oldukça önemlidir. Yaklaşık 30 dakika olan uçuş süresi mümkünse 25 dakikada tamamlanmalıdır. 

Bu prensiplere bağlı kaldığınız sürece drone düşmesinin ve riskli durumların önüne geçmiş olursunuz. 

Dji mini 2 tamir ücreti nedir ?

Dji mini se ve mini 2 modelleri ; Ortalama 2500 lira civarında tamir edilebilmektedir. Burada önemli olan nokta , güvenilir teknik servis bulmak ve orijinal parçaların kullanılmasıdır. 

Dji teknik servis , mini se gimbal , mini 2 gimbal ve tüm kol degişimi anakart problemlerini çözebilmektedir. Merkezimiz Kadıköy'de bulunmaktadır. 

Tüm illerden Mng kargo anlaşmamız ile drone modellerinizi bize gönderebilirsiniz, Şehir içi teslimatlarda kurye ile hızlı gönderim ve elden teslim seçeneğimiz bulunmaktadır. 



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.