Dji Mini 4 Pro Fiyat

05-12-2023 13:33
Dji Mini 4 Pro Fiyat

Dji Mini 4 Pro Fiyat 

Mini 4 Pro 2 paket halinde satışa sunuldu, standart batarya ve yüksek kapasiteli batarya. Batarya kapasitesi 34 dakika olan versiyon ve 45 dakika olan versiyonları mevcut. Bunlardan yüksek kapasiteli olan plus olarak adlandırılıyor. Ürün gelişmiş olmasına rağmen 249 gramın altında hafifliği ile tüm drone kullanıcılarına hitap ediyor. 360 derece engel algılama özelliği ile mini 4 pro drone modeli yaklaşık 20 km mesafeden kontrol edilebilme özelliğine sahiptir.  

Mini 4 pro , geniş açılı eğim, gerçek dikey çekim, dijital yakınlaştırma giib üstün kamera özelliklerine sahiptir. Bu özellikleri ile sosyal medya içerikleri için başarılı bir tercih olabiliyor. Tekrarlanabilir hassas rota özellikli waypoint uçuşları ile kusursuz ve zahmetsiz çekimler yapabilirsiniz.

Mini 4 Pro'da istediğiniz çekimleri yapmanın üç zahmetsiz yolu vardır: Spot Işığı, İlgi Çekici Nokta ve gelişmiş nesne izleme özelliklerine sahip devrim niteliğindeki yeni ActiveTrack 360°. Kesintisiz sinematik çekimler yakalamak için izleme tekerleği arayüzünde bir yolu kaydırın. Çok yönlü engel algılama özelliğiyle, engelleri aşmak ve profesyonel düzeyde sonuçlar için daha sorunsuz, daha istikrarlı takip elde etmek şaşırtıcı derecede basittir.

LightCut, kablosuz bağlantıyı ve kompozisyon ile uçuş rotalarının akıllı şekilde tanınmasını destekler, böylece tek dokunuşla hızlı bir şekilde düzenleyebilir ve göz alıcı videolar oluşturabilirsiniz. Uygulama, ActiveTrack, MasterShots ve QuickShots'tan içe aktarılan görüntüleri harmanlayarak hızlı, yüksek kaliteli video üretimi için ses efektlerini ve özel şablonları otomatik olarak eşleştirir. Ayrıca, düzenleme işlemi sırasında görüntüleri indirmenize gerek kalmaz ve akıllı telefonunuzdaki depolama alanından tasarruf edersiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.