Dji Mavic 3 Enterprise Fiyat

05-11-2022 16:11
Dji Mavic 3 Enterprise Fiyat
DJI Mavic 3 Enterprise Serisi ; Çeşitli Uygulamalar için 2 Yeni Taşınabilir Ticari Drone Modeli Tanıttı.
 
DJI Enterprise, dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların işlerini daha iyi yapabilmeleri için drone ve kamera teknolojileri üzerine çalışmaktadır. Mavic 3 Enterprise serisi, işi daha kolay, daha akıllı ve daha güvenli bir şekilde yapabilen hepsi bir arada çözümlemeyi getiriyor. Mavic 3 Enterprise, çevre ve doğal yaşamın korunması, inşaat, araştırma, enerji, kamu güvenliği ve sayısız diğer alan için son derece değerli ve faydalı bir endüstriyel drone modelidir.
 
DJI Mavic 3E taşınabilir ticari drone, Yer Kontrol Noktalarına olan ihtiyacı ortadan kaldırırken yüksek verimli haritalama ve hassas ölçme operasyonlarına izin verir. 20 MP geniş açılı kamera ile büyük 3,3μm pikselli 4/3 CMOS sensör ve Akıllı Düşük Işık Modu'nu bir araya getiren Mavic 3E, loş koşullarda artırılmış performans sağlar. 56x'e kadar hibrit zoom kamerası, 12MP görüntüler için 162mm odak uzaklığına ve hareket bulanıklığını önlemek ve 0,7 saniyelik hızlı aralıklı çekimi desteklemek için mekanik bir deklanşöre sahiptir.
 
Yangınla mücadele, arama ve kurtarma, genel denetimler ve gece görevlerine yardımcı olmak için tasarlanan DJI Mavic 3 Termal, Mavic 3E'nin 1/2” CMOS sensörlü 48 MP kamerasının yanı sıra 61° Görüntüleme Alanına (DFOV) sahip bir termal kameraya sahiptir. ve 640 × 512 piksel çözünürlüğe sahip 40 mm odak uzaklığı. Termal kamerası, profesyonellerin sıcak noktaları bulmasına ve hızlı kararlar almasına yardımcı olmak için nokta ve alan sıcaklığı ölçümünü, yüksek sıcaklık uyarılarını, renk paletlerini ve izotermleri destekler. Eşzamanlı bölünmüş ekran yakınlaştırma ile Mavic 3T'nin termal ve yakınlaştırma kameraları, 28× sürekli yan yana dijital yakınlaştırmayı destekler.
 
DJI O3 Enterprise Transmission, maksimum 15 km kontrol aralığına sahip olup, Mavic 3 Enterprise dronlarının daha uzağa uçmasına ve daha kararlı sinyaller iletmesine olanak tanır. 1080p/30fps'de yüksek kare hızlı canlı besleme sağlar.
 
Mavic 3 Enterprise serisi, gelişmiş engel algılama ve navigasyon sistemlerine sahiptir. Dronları, yakındaki diğer hava trafiğinin drone pilotlarını uyarmak için bölgedeki geleneksel uçaklardan ADS-B sinyalleri alan DJI AirSense ile donatılmıştır.
 
Yeni Aksesuarlar, Yeni Yazılım
 
Mavic 3 Enterprise serisi ayrıca, doğrudan güneş ışığında net görünürlük için 1000 nit yüksek parlaklıkta ekrana ve net görüntü için dahili bir mikrofona sahip DJI RC Pro Enterprise uzaktan kumanda gibi çeşitli yeni aksesuarlar ve yazılımlarla birlikte gelir. iletişim.
 
RTK Modülü, ağ RTK'sı, özel ağ RTK hizmetleri ve D-RTK 2 Mobil İstasyon yüksek hassasiyetli GNSS alıcısı desteği ile ölçüm uzmanlarının santimetre düzeyinde doğruluk elde etmelerini sağlar.
 
Bir diğer yeni ekleme, pilotların arama ve kurtarma operasyonlarına yardımcı olmak için yukarıdan bir mesaj yayınlamasını sağlayan bir hoparlördür.
 
Yeni yazılım teklifleri arasında DJI Pilot 2 uçuş arayüzü, drone filoları için DJI FlightHub 2 bulut operasyonları yönetim yazılımı, DJI Terra haritalama yazılımı ve DJI Thermal Analysis Tool 3.0 yer alıyor.
 
Mavic 3 Enterprise serisi ayrıca DJI Pilot 2 uçuş kontrol uygulamasının etkinleştirildiğinde internet üzerinden herhangi bir veri göndermesini veya almasını engelleyen Yerel Veri Modu gibi son teknoloji güvenlik özelliklerini de içerir.
 
Ayrıca, DJI Mavic 3 Enterprise serisine kaza sonucu oluşan hasarları kapsayan bir koruma planı olan DJI Care Enterprise da mevcuttur. DJI ayrıca Mavic 3 Enterprise dronları için bir ömür boyu bakım programı sunarak derinlemesine temizlik, parça denetimi, güncelleme ve kalibrasyon, kolayca aşınan parça değişimi ve resmi bakım raporu ile temel bileşenlerin değiştirilmesini sağlar.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.