dji avata fiyat

25-08-2022 18:01
dji avata fiyat

Dji Avata Fiyat 

Sosyal medyada bir süredir konuşulan ve sızıntıları yayılan dji avata drone resmen tanıtıldı. Fpv tutkunlarının merakla beklediği dji avata, oldukça küçük boyutlu ve yüksek performanslı bir drone olarak, hem yeni başlayanların hem ileri seviye kullanıcıların favorisi olacak gibi görünüyor. 

Motion kontrol pistol tip kumanda seçeneği ile sezgisel kontrol edilebilme özelliğine sahip dji avata, hem profesyonel hem amatör pilotlara yeni deneyimler kazandırmak için hazır. 

Dji Avata, 25.000 lira civarında olması beklenen fiyatlar ve fly more kit seçenekleri ile yakın zamanda stoklarımıza gelecektir. 

Dji avata , dji fpv modelinden daha küçük bir drone olarak tasarlandı. Fpv özellikleri ile karşılaştırıldığında ise oldukça şaşırtıcı şeyler duyacak gibiyiz. 

410 Gram ağırlığında ki dji avata drone, gövdesine entegre pervane koruyucu ile birlikte kutudan çıkıyor. Böylece pervane koruyucu aramak veya takmakla uğraşmanıza gerek kalmıyor. 4K görüntüleme sistemi ve 20 GB dahili depolama ile birlikte geliyor. Yani hafıza kartı masrafı bile olmuyor diyebiliriz. DJI Avata, herhangi bir FPV drone'un da bulunanları geride bırakan olağanüstü bir görüntüleme sistemine sahiptir. Avata, f/2.8 diyafram açıklığına sahip 1/1.7 inç 48 MP Fotoğraf CMOS sensör ve 155 dereceye kadar görüş açısına sahip ultra geniş açılı lens ile birlikte geliyor.

Daha geniş görüş alanı, 4k/60fps'ye kadar sürükleyici hava fotoğrafçılığı ve videografisinin yanı sıra 2,7K/100f ps'de ağır çekim çekimi sağlıyor.

Dji Avata goggles gözlük modelleriyle uyumlu, harika bir fpv drone. 

Dji Avata Özellikleri ; 

Fotoğraf kalitesi 48 Mega Piksel

Lens FOV 155 Derece

Format JPEG

Video 4K 50/60 FPS 

Format MP4

Ağırlık 410 Gram

Uçuş Süresi 17 Dakika

  • Desteklenen Hafıza Kartları  ;

    SanDisk Extreme U3 V30 A1 32GB microSDXC
    SanDisk Extreme Pro U3 V30 A1 32GB microSDXC
    Kingston Canvas Go!Plus U3 V30 A2 64GB microSDXC
    Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 64GB microSDXC
    Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 128GB microSDXC
    Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 256GB microSDXC
    Samsung PRO Plus V30 U3 V30 A2 256GB microSDXC

Avata, DJI firmasının  en güçlü video aktarım sistemini kullanıyor,
DJI Avata ve DJI Goggles 2, DJI O3+ kullanarak bağlanır. H.265 kod çözme ile 1080p/100fps'de hassas kontrol, ultra düşük gecikme süresi ve ayrıntılı video için DJI tarafından şimdiye kadar ki en güçlü ve güvenilir teknoloji kullanılmaktadır.

Görüntü aktarım hızı gecikmesi, O3+ ile yaklaşık 30 milisaniye kadar düşüktür. Ancak aynı zamanda, iletim mesafesi oldukça uzundur, yaklasık 10 kilometreye kadar. FPV drone modeli avata üzerinde otomatik geçişli çift frekanslar, 50 Mbps'lik yüksek bit hızı ve son teknoloji parazit önleme yöntemleri yer alıyor.

DJI Hareket Kontrolörü, manevra yapmak için el hareketlerini okur
DJI Hareket Kontrol Cihazı, elinizin doğal hareketlerine dayalı olarak karmaşık manevralar yapmanızı sağlayan bir uçuş kontrol cihazıdır. Böylece, kontrol cihazını elinizle hareket ettirirsiniz ve drone'u itmek için gaz tetiğine basarsınız. Sistem temelde o kadar sezgiseldir ki, yeni başlayanlar bile hızlı bir şekilde başlayabilir ve yere yakın uçarken, engelleri hızla geçerken ve dar alanlardan açık alanlara süzülürken bile sürekli akıcı hareketlerle uçmayı öğrenebilir.

Drone, bir çarpışmadan sonra, eğer ters dönüp yerde kalırsa kendini havaya kaldırabilir. Bunun adı turtle mode olarak geçiyor. Kaplumbağa modu ile dji avata her koşulda yeniden kalkış yapmaya hazır hale gelebilecek donanıma sahip güçlü bir yarış drone'udur. 

DJI Avata FPV drone, gövdeyi daha dayanıklı hale getiren ve risk olasılığını büyük ölçüde azaltan yerleşik pervane korumalarıyla birlikte gelir. Küçük çarpışmalara dayanacak şekilde inşa edildi ve bir şeye çarptığında aynı irtifada yavaşça geri sıçrama özelliğine sahiptir. Acil durumlarda dronun sırt üstü düştüğü bir çarpışma olması durumunda, dronu tekrar uçuş pozisyonuna döndürmek için “Kaplumbağa Modu” denen özelliği etkinleştirebilirsiniz. Bu ne kadar düşünceli ve kullanışlı değil mi ?

DJI Avata, inanılmaz güvenlik özelliklerine sahiptir.
DJI'ın tüketici dronları, güvenlik özellikleri açısından genellikle en güvenilir modeller olarak kabul edilir, ancak Avata, şirketin güvenli bir uçuş deneyimine olan bağlılığını bir adım öteye taşıyor. Drone uçuş sırasında herhangi bir zamanda havada durması için fren yapmasını sağlayan özel bir Acil Durum Fren ve Hover özelliği vardır. Failsafe Eve Dönüş, bir düğmeye basarak veya sinyalin kaybolması veya pilin kritik derecede düşük bir seviyeye gelmesi durumunda drone'u otomatik olarak ev noktasına geri getirir.

Ancak bizi en çok etkileyen güvenlik özellikleri, küçük boyutunda bile, DJI Avata'nın pilotlara hava sahası kısıtlamaları ve potansiyel tehlikeler konusunda tavsiyelerde bulunan ve drone'nun yüksek riskli yerlere sapmasını önleyen GEO 2.0 geofencing sistemini içermesidir. Havaalanları, özel alanlar, ancak hepsi bu değil. DJI Avata ayrıca, yakınlarda uçaklar veya helikopterler olduğunda drone pilotlarını uyaran ve yetkililerin havadaki drone'ları hassas yerlerde izlemesine yardımcı olmak için DJI'nin AeroScope sinyalini yayınlayan DJI'nin AirSense ADS-B alıcı sistemine sahiptir.

Ayrıca DJI Avata, hem Kızılötesi Algılama Sistemi hem de iki kameralı Aşağı Görüş Sistemi ile donatılmıştır. Uçağın mevcut konumunu korumasına, daha hassas bir şekilde havada durmasına, iç mekanlarda veya uydu navigasyonunun kullanılamadığı diğer ortamlarda uçmasına ve iniş için uygun olmayan su kütleleri gibi alanları belirlemesine yardımcı olurlar.

Drone, farklı beceri seviyeleri için çoklu uçuş modlarını destekler
DJI Avata, yeni başlayanlardan profesyonellere kadar tüm pilotların, beceri seviyelerine uygun birden fazla uçuş modu arasından seçim yapmalarına olanak tanır:

Normal (N) Modu: N modu çalışması sırasında, DJI Avata, drone'nun altındaki uydu navigasyonu ve/veya görsel konumlandırma sistemleri (VPS) kullanılarak yerinde gezinerek diğer DJI drone'larına benzer şekilde çalışır.
Manuel (M) Modu (yalnızca DJI FPV Uzaktan Kumanda 2 ile): Eksiksiz, sınırsız kontrol ve eksiksiz FPV sürükleyici uçuş deneyimi için M modunda uçun. Deneyimli kullanıcılar parametreleri özelleştirebilir ve başka hiçbir şeye benzemeyen uçuş ve çekimlerin keyfini çıkarabilir.
Spor (S) Modu: M ve N modunun yeni bir karma karışımı olan S modu, M moduyla birlikte gelen bazı dinamik hareket yeteneklerinin yanı sıra N modunun bazı temel güvenlik özelliklerini sunar. S modu, üç mod arasındaki orta adımdır ve pilotlara drone'a alıştıkça becerilerini keşfetmeleri için daha fazla alan sağlamak için geliştirilmiştir.
Avata'nın aksesuar evreni çok geniş ve büyüyor
DJI, pilotların her uçuştan en iyi şekilde yararlanmalarına ve ekipmanlarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmak için bir dizi yeni Avata aksesuarını piyasaya sürdü. Üçüncü taraf aksesuarları da yakında kullanıma sunulacaktır. Şimdilik, arasından seçim yapabileceğiniz bazı aksesuarlar aşağı da ki gibi:

DJI Avata Akıllı Uçuş Bataryası
DJI Avata Pil Şarj Merkezi
DJI Avata Pervaneleri
DJI Avata Kapak
DJI Avata Pervane Koruması
DJI Avata ND Filtre Seti (ND8/16/32)
DJI 65W Taşınabilir Şarj Cihazı
DJI 65W Araç Şarj Cihazı

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.